• darkblurbg
    Deze website is in onderhoud. Voor inspecties van elektrische installaties en zonnestroomsystemen kunt u contact met ons opnemen zoals vermeld onder Contact. Alle links en buttons werken.

Huizinga E-inspectie is een gecertificeerd inspectiebedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van inspecties aan elektrisch installaties en zonnestroomsystemen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de installatie- en inspectietechniek weet Huizinga E-inspectie als geen ander de risico’s, gebreken en/of onveilige situaties van elektrische installaties en zonnestroomsystemen in kaart te brengen.

Huizinga E-inspectie maakt gebruik van de meest moderne meetapparatuur en software. Hierdoor zijn we in staat de inspectie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen wat resulteert in een minimale verstoring van uw bedrijfsproces en een heldere en duidelijke eindrapportage van de bevindingen.

Ook voor advies van onderhoud aan elektrische installaties bent u bij Huizinga E-inspectie aan het juist adres.

Inspectie

De arbo-wetgeving, verzekeraars en gemeenten eisen dat installaties voldoen aan verplichte veiligheidsnormen. en dat de risico's tot een minimum beperkt worden.

Inspectie van elektrische installaties en zonnestroomsystemen

Advies

Technische installaties vragen een goed beheer, zorgvuldig gebruik en preventieve controles. Soms is het goed een onafhankelijk expert in te schakelen, die meedenkt over praktische dilemma's en die de wettelijke verplichtingen kent.

Hulp nodig?

Bel direct 06 - 430 805 24 of via de e-mail info@huizingae-inspectie.nl